Jabatan Multimedia

AZIZAH BINTI NOR

AZRIL BIN OTHMAN
PENSYARAH MULTIMEDIA

(TIMBALAN DEKAN FAKULTI MULTIMEDIA KREATIF)
MOHD SHAZLI BIN SHAHUDDIN
PENSYARAH KANAN MULTIMEDIA

(DEKAN FAKULTI MULTIMEDIA KREATIF)
MUHAMMAD FAIRUZ BIN MUHAMMAD SABRI

MUHAMMAD SYAFIQ BIN HARON

NASRAH BINTI HASSAN BASRI
PENSYARAH KANAN MULTIMEDIA

- CUTI BELAJAR -
NOR HASMIRA BTE KAMARULZAMAN

NOR SHAHIDA BINTI MOHD ZUBIR

NUR SYARIDA BINTI ABDUL LATIF

NURUL DIYANA BINTI HARITHUDDIN

NURUL SHAKURA BINTI ABU TALIB

PETRA REZA BIN SHAHIBI

SALEHAH BINTI JOHARI

SHARIFAH NATHRAH BINTI ISHAK

SITI NOR ZAIMAH BTE MOHAMED

Kolej Poly-Tech MARA Ipoh
( DK247-06 (A) )
Wisma SSI, Jalan Sultan Abdul Jalil, Greentown, 30450 Ipoh, Perak Darul Ridzuan.

• dummy 05 - 242 1003

• dummy 05 - 242 1002