Tawaran Program

Senarai Program di KPTM Ipoh

Diploma in Management with Multimedia

Program ini terdiri daripada pelbagai struktur dan merangkumi aspek-aspek yang berbeza seperti Perakaunan, Perniagaan, Pemasaran, Pengurusan, Pengurusan Sumber Manusia, Multimedia, Teknologi Maklumat, Ekonomi, Keusahawanan, Statistik dan Matematik Perniagaan.

Pada akhir program ini, graduan harus dapat menunjukkan kemahiran khusus dalam bidang pengurusan serta menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka untuk menyelesaikan masalah dan membuat keputusan dalam pelbagai bidang pengurusan menggunakan alat multimedia.

Program ini sesuai untuk mereka yang berminat bekerja dengan sektor kerajaan dan swasta sebagai pembantu pentadbiran, pembantu sumber manusia, pembantu kewangan, pembantu pentadbiran dan lain-lain. Graduan juga boleh melanjutkan pengajian di peringkat ijazah dalam institusi tinggi tempatan dalam bidang tertentu seperti perakaunan, kewangan, pentadbiran, pengurusan atau kelayakan profesional yang lain. Program ini telah memperoleh akreditasi daripada Lembaga Akreditasi Negara / Agensi Kelayakan Malaysia (A10384).
Diploma dalam Pengurusan Multimedia menyediakan anda untuk kedudukan pengurusan dan laluan kerjaya dalam syarikat-syarikat supaya anda dapat meningkatkan tangga korporat.

Selain itu, sebagai pemegang diploma ini boleh memberi anda kemahiran tambahan menggunakan alat multimedia yang akan membantu anda memiliki, mengurus, mengendalikan dan mengembangkan perniagaan anda sendiri juga.

Terdapat banyak jalan yang berbeza yang boleh anda ambil dengan pengurusan dengan diploma multimedia, kerana ini adalah diploma generik yang membolehkan anda memilih niche atau khusus dan mempersiapkan anda untuk aspek perniagaan di dunia IT.

Terdapat terlalu banyak pilihan yang tersedia untuk pengurusan dengan jalur kerjaya multimedia untuk meneroka mereka semua, dan bergantung pada jalan yang anda ambil dalam kerjaya pengurusan perniagaan, pendapatan anda boleh berkisar dari purata ke tahap yang sangat tinggi.

Hubungi Kami

Kolej Poly-Tech MARA Ipoh
( DK247-06 (A) )
Wisma SSI, Jalan Sultan Abdul Jalil, Greentown, 30450 Ipoh, Perak Darul Ridzuan.

  • dummy 05 - 242 1003

  • dummy 05 - 242 1002

Pensijilan MS ISO 9001:2015

Aplikasi KEDU2U

Muat turun aplikasi KEDU2U Melalui Apple App Store dan Google Play Store.

Diselenggara oleh : Webmaster KPTM Ipoh

Search