Buletin Kampus

14 Mei 2024 | Program Ziarah & Penyerahan Sumbangan Kematian Kepada Waris Arwah Alumni Mohamad Faisal Haqimie bin Hapizul

Image
14 Mei 2024 - KPTM Ipoh telah menyantuni keluarga alumni Allahyarham Mohamad Faisal Haqimie bin Hapizul di Kg. Paya Jaras, Selangor. Allahyarham telah kembali ke rahmatullah pada 4 April 2024 kerana terlibat dengan kemalangan motosikal.

KPTM Ipoh diwakili oleh Puan Bisyaarah bt Mohd Surur (Timbalan Pengarah Akademik), Puan Nurul Hidayah binti Hussin (Timbalan Dekan Fakulti Multimedia Kreatif) dan Puan Rahah binti Jamiludin (Penolong Pengarah Alumni & Keusahawanan) untuk menyampaikan sumbangan kepada keluarga Allahyarham Mohamad Faisal. Kunjungan ini merupakan salah satu program khidmat masyarakat di bawah jenama KPTM Prihatin.

Kunjungan ziarah ini sentiasa menjadi amalan pihak Pengurusan KPTMSB sebagai tanda keprihatinan kepada pelajar mahupun alumni atau keluarga yang ditimpa musibah. Pihak KPTMSB mendoakan roh Allahyarham Mohamad Faisal ditempatkan di kalangan orang beriman dan mengharapkan keluarga tabah dengan ujian yang menimpa.

Kolej Poly-Tech MARA Ipoh
( DK247-06 (A) )
Lot 339325, Lebuh Meru Raya,
Bandar Baru Meru Raya, 30020 Ipoh,
Perak Darul Ridzuan.

• dummy 05 - 242 1003

• dummy 05 - 241 6989 (Hotline Pengambilan Pelajar)

• dummy 05 - 242 1002

Pensijilan MS ISO 9001:2015

Aplikasi KEDU2U

Muat turun aplikasi KEDU2U Melalui Apple App Store dan Google Play Store.

Diselenggara oleh : Webmaster KPTM Ipoh